Meeting 2018-02-07T10:06:56+00:00
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

NBvD Algemene Ledenvergadering 17 maart

Graag nodigen we jullie uit om de jaarlijkse ALV van de NBvD bij te wonen. Het beloofd een doenige en interessante dag te worden.

Programma

We beginnen actief met bewegen en dansen om lekker op te warmen onder leiding van Siri Amrit Khalsa. Daarna kunnen we uitrusten tijdens het terugblikken op dat wat we het afgelopen jaar hebben gedaan, maar ook komt er aan bod wat ons nog te doen staat en wat er op de planning staat. Ook staan er vacatures open waar we graag een nieuw persoon/bestuurslid voor willen aankondigen.

Na de presentatie vanuit het bestuur zal er weer een lekkere lunch klaar staan. Er zal rekening worden gehouden met vegetarische doula’s, maar het is wel fijn als dit van te voren wordt aangegeven.

Na de lunch hebben we een interactieve lezing van Floortje Vlemmix. Zij gaat vertellen over gedeelde besluitvorming (shared decision making), de achtergrond ervan maar ook “wat zijn de valkuilen” en ”hoe doe je dat” in een spoedsituatie?
Zij wil graag ook onze ervaringen horen over dit onderwerp en over de samenwerking met andere verloskundige zorgverleners praten. We zullen samen in gesprek gaan om te zien hoe we de informatie voorziening naar cliënten toe kunnen optimaliseren.

Na deze interessante lezing staan we als bestuur klaar voor al jullie vragen.

De dag sluiten we vrolijk af met een z(w)angles van Maaike Rijnsburger.

Locatie

Boerderij de Middenhof
Duetlaan 1-3, 3438 TA Nieuwegein

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de Boerderij voor degenen die met de auto komen. Met het openbaar vervoer is de locatie goed te bereiken door vanaf Utrecht Centraal tram 60 of 61 te nemen uitstappen bij halte Batau Noord.

Spreker

Floortje Vlemmix is gynaecoloog in opleiding (5e jaar cluster AMC, nu werkzaam in OLVG west). Studie geneeskunde en master health technology assesment aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. In 2008 is ze gestart met promotie onderzoek naar de ‘a terme stuitpartus’ en implementatie van de uitwendige versie. 2014 afronding van deze duo promotie met verloskundige Ageeths Rosman.

– Sinds 2012 in opleiding tot gynaecoloog.
– Lid van de werkgroep patient communicatie van de NVOG.

Toekomstplannen: verdere specialisatie in de perinatologie en shared decision making.
Toekomstdroom: voor iedereen goede en toegankelijke informatie over de verloskundige zorg en medische problemen die zich in de zwangerschap kunnen voordoen. Dit in samenwerking met alle verloskundige zorgverleners.

Toegang en kosten:
Deze ALV is alleen toegankelijk voor NBvD-leden (zowel laden als aspirant-leden)

Kosten bedragen € 22,50 per persoon voor de lunch en de lezing.

Ben je als doula nog geen lid, maar wil je wel graag komen op de ALV, heb je tot 1 maart 2018 om je lidmaatschap rond te maken. Ook gunstig voor de conferentie Expanding Normal Birth‘ op 31 mei.

Het bijwonen van de ALV is geaccrediteerd voor 1 punt.

Annuleringsregeling in geval van baring: geld retour, minus € 7,50 voor gemaakte kosten. In andere gevallen: tot 48 uur van te voren: 50% retour; daarna blijft het volledige bedrag verschuldigd.

Tickets

140 available
Dag ticket (inclusief lunch)22.50

Please fill in all required fields